Asiantuntijamme

Raita Huhta

Markkinoinnin asiantuntija, Graafikko

045 110 7778

Markkinoinnin asiantuntija ja Solidaarisuuden graafikko Raita on eräänlainen ”yhden naisen mainostoimisto”: Raita suunnittelee paitsi markkinointia ja kampanjoita, toteuttaa myös Solidaarisuuden visuaalista ilmettä. Raitan kädenjälkeä pääseekin seuraamaan monipuolisesti niin verkkosivuilla, somessa kuin metromainoksissa.

Markkinointia ja graafista suunnittelua opiskellut Raita on urallaan tehnyt erilaisia järjestöalan tehtäviä, joihin lukeutuvat markkinoinnin lisäksi esimerkiksi varainhankinta ja tapahtumatuotanto.

Raita nauttii keksiessään uusia luovia tapoja viestinnän ja markkinoinnin visualisoinniksi. Hänen vahvuutenaan on graafisesti harjaantuneen silmän ohella myös järjestelmällisyys ja käytännöllinen tapa suhtautua eteen tuleviin haasteisiin: tämä taito pääsee oikeuksiinsa muun muassa hänen luomissaan havainnollistavissa PowerPoint-esityksissä, jotka ovat muulle tiimille kultaakin kalliimpia informaatiopaketteja.

Vapaa-ajalla Raita viihtyy perheensä kanssa. Arkea rytmittävät Hevisauruksen tuotannon lisäksi myös työmatkapyöräily ja intohimoinen Pokemonien metsästys yhdessä lasten kanssa.