Ryhmä naisia istuu nurmikolla hymyillen ja nauraen

Tule mukaan

Löydä oma tapasi toimia naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta

Kuukausilahjoittajana olet osa ratkaisua

Oletko sitkeä ja sinnikäs? Niin mekin! Kuukausilahjoittajana takaat sen, että muutos tyttöjen ja naisten elämässä on pysyvä ja työtä tehdään sitoutuneesti.

Kertalahjoituksellakin on suuri vaikutus

Voit auttaa kaikista heikoimmassa asemassa eläviä lahjoittamalla valitsemasi summan kertaluontoisesti. Pienelläkin lahjoituksella on suuri vaikutus.

Aineettomat lahjat

Solidaarisuuden Aineeton lahja on ekologinen lahja, joka lämmittää läheisesi mieltä ja auttaa toteuttamaan tyttöjen ja naisten oikeuksia.

Yrityslahjoitus on vastuullista

Tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen on vastuullista, mutta myös hyvää liiketoimintaa. Lahjoituksella voitte viestiä asiakkaille ja työntekijöille siitä, mitä organisaationne pitää tärkeänä ja minkälaisissa asioissa se haluaa olla mukana vaikuttamassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista yhteistyölle.

Testamenttilahjoitus

Jätä perinnöksesi solidaarisempi maailma. Testamenttilahjoitus Solidaarisuudelle on arvokas tapa varmistaa, että myös tulevaisuudessa tyttöjen ja naisten oikeudet toteutuvat kaikkialla maailmassa. Pienikin osuus siitä mitä sinulta jää, voi muuttaa toisen ihmisen elämän.

Tilaa uutiskirje