Minimilahjoitus on 5 euroa

Valitse, mihin lahjoituksesi ohjataan.

Kohde puuttuu!
Etunimi vaaditaan!
Sukunimi vaaditaan!

* Tarvitsemme syntymäaikasi varmistaaksemme, että olet täysi-ikäinen

Antamiasi tietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
Miten lahjoituksesi auttaa?

Toimimme tyttöjen ja naisten aseman parantamiseksi Keniassa ja Somalimaassa alueilla, joilla tarve on valtavaa.

100 €

Autat tuomaan päättäjät ja asiantuntijat yhteen etsimään keinoja naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi.

50 €

Autat kouluttamaan 2 opettajaa kertomaan oppilaille silpomisen haitoista ja levittämään tietoa yhteisössään.

30 €

Autat silpomisvaarassa olevan tytön turvaleirille, jossa hän oppii omista oikeuksistaan. Leirin lopuksi myös vanhemmat saavat koulutusta silpomisen haitoista.

15 €

Autat kouluttamaan äidin silpomisen haitoista, jotta hän saa rohkeutta luopua silpomisperinteestä.

30 €

Autat kanssamme vaikuttamaan viranomaisiin ja päättäjiin, jotta tyttöjen ja naisten oikeudet toteutuvat. 

20 €

Autat vuoden aikana kahdeksan silpomisvaarassa olevaa tyttöä turvaan leirille.

15 €

Autat vuodessa kouluttamaan 12 vanhempaa silpomisen haitoista.

12 €

Autat vuoden aikana viisi silpomisvaarassa olevaa tyttöä turvaan leirille.

Voit lahjoittaa myös Mobilepaylla.

Lahjoita haluamasi summa numeroon 14165.

Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä.

Lähetä tekstiviesti SOLIDAARISUUS numeroon 16155 ja lahjoitat 15 euroa.

Voit lahjoittaa myös E-laskulla.

Täytä tiedot lomakkeelle täällä.

Käytämme lahjoituksesi luotettavasti

Ketteränä suomalaisena järjestönä käytämme lahjoituksesi tehokkaasti. Varoistamme 76 % menee tyttöjen ja naisten aseman parantamiseen ja köyhyyden poistamiseen, 9 % hyvän hallinnon varmistamiseen ja 15 % uusien lahjoittajien tavoittamiseen. Työtämme tukee Suomen ulkoministeriö.

Solidaarisuuden kulut vuonna 2022.

Usein kysytyt kysymykset

Miten varojen käyttöä ja työn etenemistä seurataan?

Keräämme jatkuvasti seurantatietoa työn tuloksellisuudesta ja käyttämiemme menetelmien toimivuudesta. Kerromme työn etenemisestä muun muassa vuosikertomuksessamme. Lisäksi teetämme säännöllisesti ulkopuolisia evaluaatioita. Talousraportit tarkistetaan kerran vuodessa tilintarkastajan kanssa. Lisäksi raportoimme varojen käytöstä vuosittain ulkoministeriölle sekä kahden vuoden välein Poliisihallitukselle.

Mihin lahjoitukseni käytetään?
Lahjoituksellasi parannamme yhdessä naisten ja tyttöjen asemaa, kehitämme uusia toimeentulon muotoja naisyrittäjille ja kuivuudesta sekä ilmastonmuutoksesta kärsiville maaseudun naisille. Toimimme Etiopiassa, Keniassa ja Somalimaassa. Kaikkialla toimintaperiaatteemme on sama: teemme pysyvää, kestävää muutosta paikallisten muutosagenttien tukemana. Lahjoituksesi ohjataan sinne, missä tukea tarvitaan eniten.
Mitä hallinnon kulut pitävät sisällään?

Luotettava ja tehokas kehitysyhteistyö ei ole mahdollista ilman hallintokuluja. Hallinnon kulut koostuvat työn suunnittelusta, työn etenemisen seuraamisesta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Hyvällä hallinnolla takaamme tulokset, läpinäkyvyyden ja varojen tehokkaan käytön.

Mitä ovat varainhankinnan kulut?
Suurin osa keräyskuluista menee siihen, että löydämme sinut. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään –keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kaikkeen tähän kuluu varoja, mutta se on myös keino saada aito muutos aikaan. Keräyskulujen suuruus riippuu siitä, kuinka onnistumme löytämään lahjoittajan eli sinut. Kuukausilahjoittaminen on tehokkain tapa auttaa.
Miten voin lopettaa kuukausilahjoituksen?
Voit lopettaa kuukausilahjoituksen tai laittaa sen tauolle milloin vain. Laita meille sähköpostia lahjoittajapalvelu@solidaarisuus.fi tai soita 010 501 2120 (ma–pe klo 10–15).
Voinko tehdä lahjoittamisen lisäksi muuta?
Voit auttaa meitä tavoittamaan yhä enemmän lahjoittajia. Pyydä ystäväsi mukaan! Voit perustaa oman keräyksen Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/fund/solidaarisuus ja pyytää läheisiäsi lahjoittamaan syntymäpäivä- tai joululahjojen ostamisen sijaan. Arvostamme myös somejulkaisujemme jakamista, se auttaa meitä tavoittamaan yhä uusia ihmisiä. Löydät meidät Instagramista, Twitteristä, LinkedInistä ja YouTubesta. Haluatko antaa aikaasi, ammattitaitoasi tai erityisosaamistasi paremman maailman rakentamiseksi? Laita viestiä solidaarisuus@solidaarisuus.fi