Asiantuntijamme Saara Manelius

Saara Manelius

Viestintäpäällikkö

045 635 2883

Viestintäpäällikkönä toimiva Saara luotsaa Solidaarisuuden viestintää vuosien vankalla kokemuksella. Aikaisemmin järjestöpuolella niin viestinnän suunnittelijana kuin viestintäpäällikkönäkin toimineella Saaralla on myös Solidaarisuuden teemoihin hedelmällinen kulma, sillä aikaisemmat työtehtävät ovat kerryttäneet hänelle osaamista etenkin kansalaisyhteiskunnan, aktivismin ja ihmisoikeuksien saralla.

Saara vastaa Solidaarisuuden viestinnän kokonaisuudesta. Hänen työpäiviään täyttävät paitsi viestinnän suunnittelu ja kehitysprojektien vetäminen, myös käytännön sisällöntuotanto eri kanaviin. Myös mediatyö on Saaran vastuulla. Viestinnän ammattilaisena Saara haluaa tehdä oman osansa sen eteen, että toisinaan kaukaisena näyttäytyvä Itä-Afrikka olisi monipuolisemmin esillä suomalaisessa some- ja mediatilassa.

Omaksi vahvuudekseen Saara kuvaa paloaan Solidaarisuuden työn teemoihin sekä taitoaan yhdistää aikaisempaa kokemusta uusiin oppeihin. Kehitysyhteistyön maailmaan sukeltaminen on Saaralle paitsi työn kannalta tärkeää, myös henkilökohtainen kiinnostuksenkohde.

Vapaa-aikaansa Saara kuluttaa rennosti sohvalla hyvän kirjan kanssa, Helsingin monissa saunoissa ja futiskentän laidalla lapsensa pelejä jännittäen.

Tilaa uutiskirje