Asiantuntijamme

Teemu Hakoniemi

Viestinnän asiantuntija

045 783 662 36

Teemu on uransa aikana ehtinyt tehdä monenlaisia töitä järjestöviestinnän parissa: hän on toiminut digikonsulttina, varainhankinnan päällikkönä sekä erilaisissa viestinnän ja kampanjoinnin hommissa.

Solidaarisuudella Teemu toimii viestinnän asiantuntijana. Työssään hän hoitaa laaja-alaisesti erilaisia viestinnän tehtäviä aina somepostauksista laajempien viestinnällisten kokonaisuuksien ja kehitysprojektien suunnitteluun. Erityisesti Teemun tehtävät painottuvat hänen omien sanojensa mukaan ”digitaaliseen presenssiin”: tähän kategoriaan kuuluvat esimerkiksi Solidaarisuuden verkkosivujen kehitys ja ylläpito sekä SEO-optimointi. Erääksi tärkeimmistä tehtävistään Teemu nimeää myös paikallisten kumppanien auttamisen Keniassa ja Somalimaassa sekä heidän työstään viestimisen.

Teemun vahvuus on kyky tarkastella viestintää analyyttisesti ja määrätietoisesti: työtä ei tehdä ainoastaan tekemisen ilosta, vaan myös sen tavoitteet ja merkitys mielessä pitäen. Teemulla on myös osaamista ilmasto- ja ihmisoikeusteemoista, jota hän pääsee viestinnän työssään ketterästi hyödyntämään.

Sarkasmin ja mustan huumorin värittämien lasien läpi maailmaa katsovan Teemun voi löytää vapaa-ajallaan jalkapallokatsomosta, kiipeilyhallista tai tenniskentältä. Vastapainoa liikunnalliselle arjelle tuovat työn alla oleva väitöskirja sekä pyörien korjaus.