Asiantuntijamme

Heidi Suotsalo

Lojaliteetin suunnittelija

010 501 2120

Kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Heidi on tehnyt aiemmin laidasta laitaan erilaisia viestinnän ja varainhankinnan tehtäviä.

Lojaliteetin suunnittelijana toimiva Heidi vastaa Solidaarisuuden lahjoittajaviestinnästä; Heidin kynästä syntyvät muun muassa lahjoittajille lähtevät uutiskirjeet ja monet muut materiaalit. Lisäksi Heidi toimittaa Solidaarisuudesta-lehteämme ja on tiiviisti mukana markkinoinnissa sekä kampanjoissa aina suunnittelusta toteutukseen. Hänen vastuullaan on myös feissauksen sekä televarainhankinnan koordinointi.

Heidin vahvuuksissa yhdistyvät kaksi vastakohtaa; luovuus ja analyyttisyys. Idearikas Heidi pääsee työssään hyödyntämään luovia kykyjään suunnitellessaan uusia kiinnostavia tapoja sitouttaa lahjoittajia. Toisaalta Heidi tunnetaan myös toimiston epävirallisena ”Excel-velhona”, jolle numerot tuovat mukavaa vastapainoa ideointia vaativan työn oheen.

Heidin kiinnostus tasa-arvoisemman maailman edistämiseen ulottuu myös hänen vapaa-aikaansa. Heidiin voi törmätä somessa puhumassa yhdenvertaisuudesta silloin, kun hän ei ole kotona piirtämässä tai kirjoittamassa.