fbpx
Yhteystiedot

Vapaaehtoiset ovat Solidaarisuuden voimavara

Solidaarisuuden vapaaehtoisena olet mukana edistämässä naisten oikeutta elää ilman pelkoa väkivallasta. Tule mukaan – sinun työpanostasi tarvitaan, jotta yhä useampi tyttö ja nainen saa mahdollisuuden parempaan elämään!

Liity vapaaehtoisten Facebook-ryhmään

Vapaaehtoistehtävät

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä riippuen omasta kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi.

Lue, millaisia tehtäviä on tarjolla

Tule mukaan vapaaehtoiskoulutukseen

Koulutuksen myötä opit lisää työstämme tyttöjen sukuelinten silpomisen lopettamiseksi ja naisiin kohdistuvan väkivallan kitkemiseksi. Saat asiantuntijoiltamme lisää tietoa myös naisten toimeentulon tukemisesta ja aseman parantamisesta. Lisäksi käymme läpi eri vapaaehtoismahdollisuuksia kampanjoiden parissa.

Syksyn 2020 vapaaehtoiskoulutus

Vapaaehtoiskoulutus koostuu kahdesta koulutusiltapäivästä (torstai 13.8. ja keskiviikko 2.9.) ja ne pidetään Solidaarisuuden toimistolla Helsingissä. Elokuun koulutuspäivä huipentuu kaikkien vapaaehtoisten yhteiseen iltaan, jossa on mahdollisuus päästä kokoontumaan porukalla.

Kauempaa tuleville maksetaan matkat koulutukseen. Koulutuksiin järjestetään myös etäosallistumismahdollisuus. Vapaaehtoistehtäviin voit osallistua omalta paikkakunnaltasi käsin.

Koulutusten välillä ja jälkeen vapaaehtoisporukka pitää yhteyttä omalla alustallaan, jonka kautta pidämme sinut ajan tasalla Solidaarisuuden toiminnasta ja tarjolla olevista vapaaehtoistehtävistä.

Lisätiedot: solidaarisuus@solidaarisuus.fi

Ilmoittaudu mukaan