fbpx
Yhteystiedot
- Silpomaton 2019 -

Lopetetaan yhdessä silpominen

Kuukausilahjoittajia liittynyt tänä vuonna jo 816

Joka minuutti kuusi tyttöä on vaarassa joutua sukuelinten silpomisen uhriksi. Yksikin silvottu tyttö on liikaa.

Tyttöjen sukuelinten silpominen on järjestelmällistä väkivaltaa tyttöjä ja naisia kohtaan. Se aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja ja voi pahimmillaan johtaa tytön kuolemaan. Vuodessa silpomisen uhriksi joutuu 3 miljoonaa tyttöä, joista suuri osa on vasta alle 10-vuotiaita.

Onneksi kuukausilahjoittajien tuella silpominen on mahdollista lopettaa.

Tule sinäkin mukaan lopettamaan silpominen.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sinun avullasi silpominen loppuu

Silpominen loppuu, kun ihmiset ymmärtävät, miten vaarallinen toimenpide se on tytöille. Jotta perinteestä luovutaan, riittävän monen on uskallettava puhua sitä vastaan. Etsimme paikkoja, joissa pääsemme vaikuttamaan ihmisten asenteisiin. Toimimme aina yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa, jotka tuntevat oman kulttuurinsa parhaiten.

Lue lisää silpomisen vastaisesta työstä

Kuukausilahjoittaminen on paras tapa auttaa

Silpomisen vastainen työ ei olisi mahdollista ilman säännöllisten lahjoittajien tukea. Sitoutuneet kuukausilahjoittajat mahdollistavat työn pitkäjänteisyyden.

Kuukausilahjoittaminen on myös kustannustehokkain tapa auttaa. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään – keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kun liityt kuukausilahjoittajaksi, meidän täytyy maksaa sinun tavoittamisestasi vain kerran.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle auttamistavoista helpoin: kun päätös on kerran tehty, summa menee tililtä automaattisesti.

Lue lisää lahjoittamisesta

Auta lopettamaan silpominen.

Lahjoita nyt