fbpx
Yhteystiedot
- Silpomaton 2019 -

Lopetetaan yhdessä väkivalta

Kuukausilahjoittajia liittynyt jo 117

Joka minuutti kuusi tyttöä on vaarassa joutua sukuelinten silpomisen uhriksi. Yksikin silvottu tyttö on liikaa.

Tyttöjen sukuelinten silpominen on järjestelmällistä väkivaltaa tyttöjä ja naisia kohtaan. Se aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja ja voi pahimmillaan johtaa tytön kuolemaan. Vuodessa silpomisen uhriksi joutuu 3 miljoonaa tyttöä, joista suuri osa on vasta alle 10-vuotiaita.

Onneksi kuukausilahjoittajien tuella silpominen on mahdollista lopettaa.

Aikaa jäljellä
Päiviä
Tunteja
Minuutteja

Tule sinäkin mukaan lopettamaan silpominen.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Sinun avullasi silpominen loppuu

Silpominen loppuu, kun ihmiset ymmärtävät, miten vaarallinen toimenpide se on tytöille. Jotta perinteestä luovutaan, riittävän monen on uskallettava puhua sitä vastaan. Etsimme paikkoja, joissa pääsemme vaikuttamaan ihmisten asenteisiin. Toimimme aina yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa, jotka tuntevat oman kulttuurinsa parhaiten.

Lue lisää tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaisesta työstä

Kuukausilahjoittaminen on paras tapa auttaa

Silpomisen vastainen työ ei olisi mahdollista ilman säännöllisten lahjoittajien tukea. Sitoutuneet kuukausilahjoittajat mahdollistavat työn pitkäjänteisyyden. Kuukausilahjoittaminen on myös kustannustehokkain tapa auttaa: meidän täytyy maksaa sinun tavoittamisestasi vain kerran. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään – keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kaikkeen tähän kuluu varoja, mutta se on myös keino saada aito muutos aikaan. Kuukausilahjoittaminen on lahjoitustavoista helpoin: kun päätös on kerran tehty, summa menee tililtä automaattisesti.

Lue lisää lahjoittamisesta

Auta lopettamaan silpominen.

Lahjoita nyt
Mukana muutoksessa

"En voi käsittää, miten paljon vääryyttä naisten ympärileikkaukseen kuuluu. Silpomisen vastainen työ on todella sellaista, jossa haluan olla pitkäjänteisesti mukana."

Henriikka Simojoki

Aamukahvilla-blogin kirjoittaja

Lue tarina