fbpx
Yhteystiedot
- Hätäapukeräys -

Auta perheitä koronakriisin keskellä

Lahjoita nyt >>

Koronakriisi osuu kipeimmin kaikista heikoimmassa asemassa oleviin

Kriisien aikana tyttöjen ja naisten alisteinen asema huononee entisestään ja esimerkiksi naisiin kohdistuva väkivalta lisääntyy, kun perheen sisäiset jännitteet kärjistyvät.

Kaikista haavoittuvaisimpia ovat köyhissä oloissa elävät tytöt ja naiset – erityisesti haurailla alueilla elävät, kuten Somalimaan tuhannet sisäiset pakolaiset, jotka elävät alkeellisissa kaupunkien liepeille kyhätyissä kylissä. Pula puhtaasta vedestä, ruoasta ja saippuasta on todellista.

Koronakriisi altistaa tyttöjä myös sukuelinten silpomiselle. Koulujen sulkemisen myötä tyttö voi toipua leikkaamisesta kotona koulunkäynnin keskeytymättä. Kasvava taloudellinen ahdinko voi nopeuttaa tytärten naittamista, mikä myös osaltaan lisää sukuelinten silpomisriskiä.

Koronakriisi osuu kipeimmin kaikista heikoimmassa asemassa oleviin.

Lahjoita hätäapukeräykseen >>

Työtä tyttöjen ja naisten aseman turvaamiseksi

Huolehdimme, että tyttöjen ja naisten oikeudet toteutuvat myös globaalin kriisin keskellä. Jatkamme työtä tyttöjen sukuelinten silpomisen ja muun naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi ja lopettamiseksi. Luomme turvaverkkoja naisille, jotta heillä on kriisin rauhoituttua mahdollisuus toimeentuloon. Varmistamme haurailla alueilla asuvien ihmisten ruokaturvan myös kriisiaikoina.

Avullasi lisäämme tietoutta koronasta ja viemme tarvikkeita apua tarvitseville

Viemme osana muuta toimintaamme hauraille alueille tietoa koronaviruksesta ja sen leviämisen torjunnasta. Toimitamme apua tarvitseville hygieniatarvikkeita, kuten uusia vesipisteitä ja saippuaa sisäisten pakolaisten leireille. Noudatamme koronaohjeistuksia työssämme eri puolilla maailmaa, huolehdimme turvaväleistä ja rajoituksista tarkasti

Sinä voit auttaa. Osallistu hätäapukeräykseen.

Lahjoita nyt >>