04.03.2021

Vallattomat tytöt? Tasa-arvon päivän lounaswebinaari

Lukuaika 2 min.

Pikkutytöt-Keniassa-laulamassa-koulupuvut-päällä_kuva-Meeri-Koutaniemi

Lounaswebinaarissa tarkastellaan kriittisellä katseella, miten tyttöjen asemaa parannetaan kehittyvissä maissa. Kenellä on lopulta oikeus määritellä mikä on ongelma ja kuka niitä ratkoo?

Tyttöjen oikeudet jäävät yhä toteutumatta globaalisti. Tyttöjen mahdollisuuksia rajoittavat haitalliset perinteet, väkivalta ja ahtaat sukupuolinormit.

Tasa-arvon päivänä 19.3. klo 12:00 – 12:45 keskustellaan vallasta ja oikeuksista.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä >>

Vallattomat tytöt? -lounaswebinaarissa keskitytään tyttöjen oikeuksiin kehittyvissä maissa. Tarkastelemme kriittisellä katseella, miten tyttöjen asemaa parannetaan globaalisti. Kenellä on oikeus määritellä, mitkä ovat ongelmia ja kuka niitä ratkoo?

Mukana keskustelemassa ovat Maria Väkiparta Solidaarisuus-järjestön tasa-arvoasiantuntija, Mari Luosujärvi Plan Suomen tasa-arvoasiantuntija ja Annette Gothóni Suomen World Visionin ohjelmajohtaja.

Keskustelun juontajina toimivat Ina Mikkola ja Fatima Verwijnen.

Webinaarin järjestää Solidaarisuus.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä >>

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallenne webinaarista tapahtuman jälkeen. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka olisikin estynyt osallistumaan livelähetykseen.

Tervetuloa oivallusten äärelle!

Lisää aiheesta blogissamme.

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö parantaa tyttöjen ja naisten asemaa Itä-Afrikassa. Olemme erityisiä asiantuntijoita tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaisessa työssä. Autamme köyhien alueiden naisia saamaan toimeentuloa ja elämään turvassa väkivallalta. Vähennämme eriarvoisuutta ja rakennamme kestävää kehitystä yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella.

Vallattomat tytöt lounaswebinaari