fbpx

Kiitos, kun lahjoitat! Tee lahjoituksestasi toistuva ja moninkertaistat sen vaikutuksen helposti ja tehokkaasti.

* Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Käytämme lahjoituksesi tehokkaasti ja luotettavasti

Varoistamme 72 prosenttia menee tyttöjen ja naisten aseman parantamiseen ja köyhyyden poistamiseen, 16 prosenttia hyvän hallinnon varmistamiseen ja 13 prosenttia uusien lahjoittajien tavoittamiseen. Työtämme tukee Suomen ulkoministeriö.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin lahjoitukseni käytetään?
Lahjoitukset käytetään naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen sekä köyhyyden poistamiseen Keniassa, Somalimaassa ja Nicaraguassa. Kaikkialla toimintaperiaatteemme on sama – tukemalla paikallista muutosvoimaa voimme puuttua oikeisiin ongelmiin pysyvällä tavalla.
Miten voin lopettaa kuukausilahjoituksen?
Voit lopettaa kuukausilahjoituksen tai laittaa sen tauolle milloin vain. Laita meille sähköpostia solidaarisuus@solidaarisuus.fi tai soita 010 501 2120 (ma–pe klo 10–15).
Mitä hallinnon kulut pitävät sisällään?

Hallinnon kulut koostuvat työn suunnittelusta, työn etenemisen seuraamisesta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Hyvällä hallinnolla takaamme tulokset, läpinäkyvyyden ja varojen tehokkaan käytön. Luotettava ja ammattimainen kehitysyhteistyö ei ole mahdollista ilman hallintokuluja.

Miten varojen käyttöä ja työn etenemistä seurataan?

Keräämme jatkuvasti seurantatietoa työn tuloksellisuudesta ja käyttämiemme menetelmien toimivuudesta. Kerromme työn etenemisestä muun muassa vuosikertomuksessamme. Lisäksi teetämme säännöllisesti ulkopuolisia evaluaatioita. Talousraportit tarkistetaan kerran vuodessa tilintarkastajan kanssa. Lisäksi raportoimme varojen käytöstä vuosittain ulkoministeriölle sekä kahden vuoden välein Poliisihallitukselle.

Mitä ovat varainhankinnan kulut?
Suurin osa keräyskuluista menee siihen, että löydämme sinut. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään –keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kaikkeen tähän kuluu varoja, mutta se on myös keino saada aito muutos aikaan. Keräyskulujen suuruus riippuu siitä, kuinka onnistumme löytämään lahjoittajan eli sinut. Kuukausilahjoittaminen on tehokkain tapa auttaa, sillä sen säännölliset kulut, kuten pankkikulut, ovat pieniä.
Keneen voin olla yhteydessä lahjoitustani koskevissa kysymyksissä?

Jos sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta tai haluat tehdä muutoksia kuukausilahjoitukseesi, autamme mielellämme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen solidaarisuus@solidaarisuus.fi tai soita numeroomme 010 501 2120 (ma–pe klo 10–15).

Minulla ei ole luottokorttia. Voinko silti liittyä kuukausilahjoittajaksi?
Tottakai. Laita meille sähköpostia osoitteeseen solidaarisuus@solidaarisuus.fi ja lähetämme sinulle ohjeet e-laskutuksen käynnistämiseksi.
Voinko tehdä lahjoittamisen lisäksi muuta?
Voit auttaa meitä tavoittamaan yhä enemmän lahjoittajia. Pyydä ystäväsi mukaan! Voit perustaa oman keräyksen Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/fund/solidaarisuus ja pyytää läheisiäsi lahjoittamaan syntymäpäivä- tai joululahjojen ostamisen sijaan. Arvostamme myös somejulkaisujemme jakamista, se auttaa meitä kasvattamaan näkyvyyttämme. Haluatko antaa aikaasi, ammattitaitoasi tai erityisosaamistasi paremman maailman rakentamiseksi? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Lue lisää: www.solidaarisuus.fi/tule-mukaan/vapaaehtoiseksi