Yhteystiedot
Asiantuntijamme Iloinen nuori nainen hymyilee mustavalkoisessa kuvassa.

Anju Marjamaa

Viestinnän harjoittelija

045 7832 1094

”Maailmasta tehdään naisille ja tytöille oikeudenmukaisempaa yksi viesti kerrallaan.”

Anju on viestinnän korkeakouluharjoittelijamme Jyväskylän yliopistosta. Hän auttaa viestinnän tehtävissä osana viestintätiimiä moderoimalla sosiaalisen median keskustelua ja tukemalla sisällöntuotantoa. Lisäksi Anju työskentelee johdon ja hallinnon assistenttina.

Aiemmin Anju on toiminut yliopistossa järjestöaktiivina. Hänellä on työtaustaa julkisen sektorin viestinnästä sekä Solidaarisuuden kentältä varainhankinnasta. Viestinnän ja vuorovaikutuksen opintojen lisäksi Anjulla on akateemista taustaa digitalisaation, kulttuurien väliseen viestinnän ja kasvatuspsykologian teemoista.

Viestinnän harjoittelijana Anjua kiinnostaa erityisesti herättää sosiaalisessa mediassa keskustelua naisiin ja tyttöihin kohdistuvasta väkivallasta sekä toimeentulokysymyksistä. Hän kokee erittäin tärkeäksi naisten ja tyttöjen oikeuksista viestimisen niin tietoisuuden lisäämiseksi kuin lahjoittamiseen innostamiseksi.

Vapaa-ajalla Anju salsaa ja somettaa. Hän nauttii myös pienten ekotekojen, kuten kirpputorilla käymisen ja vegeruoan elämyksistä.