Asiantuntijamme Kaksi kättä muodostaa sydämen piirroskuvassa

Anju Marjamaa

Sosiaalisen median suunnittelija

045 783 30335

”Maailmasta tehdään naisille ja tytöille oikeudenmukaisempaa yksi viesti kerrallaan.”

Onko sinulla ideoita Solidaarisuuden sosiaaliseen mediaan? Kerro siitä Anjulle!

Anju on viestinnän sisällöntuottaja. Hän tuottaa digitaalista sisältöä etenkin sosiaaliseen mediaan ja moderoi sosiaalisen median keskustelua. Lisäksi Anju työskentelee Solidaarisuuden johdon ja hallinnon assistenttina.

Aiemmin Anju on toiminut yliopistossa järjestöaktiivina. Hänellä on työtaustaa julkisen sektorin viestinnästä sekä Solidaarisuuden kentältä varainhankinnasta. Viestinnän ja vuorovaikutuksen opintojen lisäksi Anjulla on akateemista taustaa digitalisaation, kulttuurien väliseen viestinnän ja kasvatuspsykologian teemoista.

Anju haluaa herättää sosiaalisessa mediassa keskustelua naisiin ja tyttöihin kohdistuvasta väkivallasta, tyttöjen sukuelinten silpomisesta sekä maailman hauraimmilla alueilla asuvien naisten toimeentulosta. Hän kokee erittäin tärkeäksi naisten ja tyttöjen oikeuksien äänekkään ja rohkean puolustamisen niin tietoisuuden lisäämiseksi kuin lahjoittamiseen innostamiseksi.

Haluatko olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa jokaisella naisella on oikeus päättää kehostaan ja tulevaisuudestaan? Tule digivapaaehtoiseksi! Liity Solidaarisuuden vapaaehtoisten Facebook-ryhmään ja auta meitä vaikuttamaan naisten ja tyttöjen oikeuksiin somessa.