Yhteystiedot

Maailma, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä

Ehkäisemme naisiin kohdistuvaa väkivaltaa Nicaraguassa, Somalimaassa ja Keniassa. Työtämme tarvitaan, sillä naisiin kohdistuva väkivalta paitsi lisää eriarvoisuutta myös jarruttaa kehitystä – kaikkialla maailmassa, joka päivä.

Tiedämme, että isot ongelmat eivät poistu päivittelemällä. Puhumme vaikeistakin asioista rohkeasti ja puolustamme heitä, joita ei muuten kuulla.

Erityisiä asiantuntijoita olemme tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaisessa työssä.

Tule mukaan

Kaikki pohjaa arvoihimme

Solidaarisuus on rohkeutta ja toisista välittämistä. Meillä on yhteisiä ongelmia, myös ratkaisujen on oltava yhteisiä. Tasa-arvo tarkoittaa, että kaikilla on yhtäläinen arvo. Oikeudenmukaisuus toteutuu, kun ihmisillä on tasavertaiset mahdollisuudet ja heidän ihmisoikeutensa toteutuvat. Osallisuus tarkoittaa sitä, että jokaisella on oma ääni ja kyvykkyys. Jokaisella on oltava mahdollisuus osallistua ja olla aktiivinen kansalainen.

solidaarisuuden arvot

Parempaa maailmaa 50 vuoden kokemuksella

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö on jo viidenkymmenen vuoden ajan parantanut naisten asemaa ja toimeentuloa. Ehkäisemme naisiin kohdistuvaa väkivaltaa Nicaraguassa, Somalimaassa ja Keniassa. Työtämme tarvitaan, sillä naisiin kohdistuva väkivalta paitsi lisää eriarvoisuutta myös jarruttaa kehitystä – kaikkialla maailmassa, joka päivä.

Lue juuristamme

Toimimme suomalaisten tuella

Työmme ei olisi mahdollista ilman sitoutuneita suomalaisia tukijoitamme. Jokainen lahjoitettu euro moninkertaistuu Ulkoministeriön tuella. Sinäkin voit toimia maailman naisten ja tyttöjen puolesta!

Liity mukaan Solidaarisuuden tukijoihin
Solidaarisuuden rahoitus on 59 % Ulkoministeriöltä, 29 % lahjoituksista ja 11 % muista tulolähteistä