Asiantuntijamme Pauli Saarikivi

Pauli Saarikivi

Talous- ja hallintosuunnittelija

044 302 3369

Taloustiedettä opiskellut Pauli on työskennellyt aikaisemmin yksityisellä sektorilla, ja pesti Solidaarisuuden talous- ja hallintosuunnittelijana on hänelle uudenlainen hyppäys järjestömaailmaan. Opinnoissaan hän on ollut erityisen kiinnostunut muun muassa sosiaalipolitiikasta ja julkisesta taloudesta.

Talous- ja hallintopäällikkö Lotan toisena käsiparina toimivan Paulin päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat erilaiset taloushallinnon prosessit, kuten tiliöinnin tekeminen sekä osto- ja myyntireskontrasta vastaaminen. Paulin vastuualueeseen lukeutuvat myös monet hallinnolliset tehtävät, kuten henkilöstöhallinnon prosessit.

Työssä vastaan tulevat luvut ja numerot pysyvät vaivattomasti Paulin hyppysissä. Kunnianhimoinen Pauli motivoituu eniten oman asiantuntijuutensa syventämisestä ja etenkin nykyisessä työnkuvassa uusien asioiden oppiminen ja epämukavuusalueelle kurkottaminen on Paulille palkitsevaa.

Vapaa-aikaansa Pauli viettää perheensä kanssa, johon kuuluu avopuolison lisäksi pieni lapsi ja koira. Paulille parasta arjen luksusta on kulttuurin kuluttaminen kotisohvalta käsin. Tällä hetkellä hän lukee Iida Rauman kirjoja, kuuntelee heviä ja hymähtelee Antin koulumatka -podcastin jutuille.