Vihreä Väki Vahva -kirkkovenesymboli tummaa taustaa vasten

Nyt tarvitaan Väki Vahvaa. Tehdään yhdessä loppu silpomiselle.

Liity Väkeen ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi e-laskulla

Väki Vahvan kuukausilahjoittajana olet osa joukkoa, joka puolustaa tyttöjen oikeutta elää ilman väkivallan uhkaa. Joka kuukausi.

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle sähköpostitse henkilökohtaisen lahjoittajanumerosi sekä ohjeet e-laskun tilaamiseksi.

Joka kymmenes sekunti yhden tytön sukuelimet silvotaan.

Silpominen rikkoo tytön oikeutta päättää omasta kehostaan ja aiheuttaa elinikäiset seuraukset. 

Silpominen on saatava loppumaan. Yksin se ei onnistu. Siksi tarvitsemme sinut mukaan Väki Vahvaan, joka tinkimättömästi puolustaa tyttöjä. Liity kuukausilahjoittajaksi ja auta tekemään loppu silpomisesta.

 

10 €
Voimme kampanjoida silpomisen haitoista paikallisesti.

15 €suosituin!
Vanhempi voi osallistua koulutukseen silpomisen haitoista ja saa vertaistukea muilta vanhemmilta, jotta hän rohkenisi vastustaa perinnettä.

24 €
Tyttö pääsee osallistumaan kerhotoimintaan, jossa hän oppii omista oikeuksistaan ja silpomisen vaaroista.

Joukossa on voimaa. Siksi Väki Vahva.


Silpomisen lopettaminen ei onnistu yksin, siihen tarvitaan suuri joukko – Väki Vahva.

Sinä voit olla osa tätä joukkoa. Liity lahjoittamalla.

Näin vaikutat, kun olet osa Väkeä:

  • Autat vanhempia luopumaan silpomisperinteestä. Moni jatkaa perinnettä, koska uskoo sen olevan parhaaksi tyttärelleen. Koulutamme vanhempia ja järjestämme tukiryhmiä, jotta yhä useampi rohkenisi luopumaan silpomisesta.
  • Tuet turvaleirejä, jonne silpomisiässä olevat tytöt pääsevät turvaan silpomisen riskiaikana. Sekä tytöt että vanhemmat saavat koulutusta silpomisen haitoista.
  • Autat levittämään tietoa. Tiedotamme silpomisen vaaroista monissa paikallisissa kanavissa: radiossa, televisiossa, sosiaalisessa mediassa, kouluissa ja paikallisissa tapahtumissa.

Toisin sanoen olet mukana tekemässä silpomisesta historiaa Keniassa, Somalimaassa ja Etiopiassa.

 

Mukana muutoksessa

Uskon, että yhdessä pystymme olemaan osa ratkaisua. Jokainen meistä voi olla mukana silpomisen vastaisessa työssä. Ja helpoin teko siihen on lahjoitus.”

Elina Gustafsson

Urheilija, naisten oikeuksien puolustaja

Näin lahjoituksesi etenee

  1. Täytä tietosi tällä sivulla olevaan lomakkeeseen.
  2. Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeen e-laskun käynnistämiseksi enintään viikon sisällä liittymisestäsi.
  3. Tee e-laskutilaus verkkopankissasi saamiesi ohjeiden mukaisesti.
  4. Saat meiltä sähköpostiisi vahvistusviestin, kun e-laskutilauksesi on onnistunut.
  5. Saat meiltä ensimmäisen lahjoituslaskun 2-4 viikon kuluessa e-laskun tilaamisesta.
  6. Pidämme sinut ajan tasalla lahjoituksesi vaikutuksista. Saat meiltä säännöllisesti tietoa työstämme uutiskirjeessä. Lisäksi saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän tukijalehden kotiisi. Lehdessä kerromme työmme vaikutuksista ja ajankohtaisista uutisista.

Kysyttävää lahjoittamisesta? Lahjoittajapalvelumme on täällä sinua varten! Tavoitat meidät sähköpostitse lahjoittajapalvelu@solidaarisuus.fi sekä puhelimitse 010 501 2120 (ma-pe klo 10-12 ja 13-15).

 

Käytämme lahjoituksesi luotettavasti

Ketteränä suomalaisena järjestönä käytämme lahjoituksesi tehokkaasti. Varoistamme 76 % menee tyttöjen ja naisten aseman parantamiseen ja köyhyyden poistamiseen, 9 % hyvän hallinnon varmistamiseen ja 15 % uusien lahjoittajien tavoittamiseen. Työtämme tukee Suomen ulkoministeriö.

Millä muilla tavoin voin aloittaa kuukausilahjoituksen?

Suoramaksutoimeksianto

Voit myös käynnistää kuukausilahjoituksesi suoramaksuna. Tulosta, täytä ja allekirjoita lomake ja postita se meille osoitteeseen Solidaarisuus/Lahjoittajapalvelu, Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki. Me huolehdimme lahjoituksesi käynnistämisestä!

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan tietoa lahjoitukseni vaikutuksista?

Kuukausilahjoittajana saat meiltä säännöllisesti tietoa lahjoituksesi vaikutuksista sähköpostitse sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Solidaarisuuden tukijalehden kotiisi.

Miten varojen käyttöä ja työn etenemistä seurataan?

Keräämme jatkuvasti seurantatietoa työn tuloksellisuudesta ja käyttämiemme menetelmien toimivuudesta. Kerromme työn etenemisestä muun muassa vuosikertomuksessamme. Lisäksi teetämme säännöllisesti ulkopuolisia evaluaatioita. Talousraportit tarkistetaan kerran vuodessa tilintarkastajan kanssa. Lisäksi raportoimme varojen käytöstä vuosittain ulkoministeriölle sekä kahden vuoden välein Poliisihallitukselle.

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Lahjoituksellasi parannamme yhdessä naisten ja tyttöjen asemaa, lisäämme tietoa tyttöjen sukuelinten silpomisen vaaroista ja vaikutamme siihen liittyviin asenteisiin, kehitämme uusia toimeentulon muotoja naisyrittäjille ja kuivuudesta sekä ilmastonmuutoksesta kärsiville maaseudun naisille. Toimimme Keniassa ja Somalimaassa. Kaikkialla toimintaperiaatteemme on sama: teemme pysyvää, kestävää muutosta paikallisten muutosagenttien tukemana. Lahjoituksesi ohjataan sinne, missä tukea tarvitaan eniten.

Mitä hallinnon kulut pitävät sisällään?

Luotettava ja tehokas kehitysyhteistyö ei ole mahdollista ilman hallintokuluja. Hallinnon kulut koostuvat työn suunnittelusta, työn etenemisen seuraamisesta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Hyvällä hallinnolla takaamme tulokset, läpinäkyvyyden ja varojen tehokkaan käytön.

Mitä ovat varainhankinnan kulut?

Suurin osa keräyskuluista menee siihen, että löydämme sinut. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään –keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kaikkeen tähän kuluu varoja, mutta se on myös keino saada aito muutos aikaan.

Keräyskulujen suuruus riippuu siitä, kuinka onnistumme löytämään lahjoittajan eli sinut. Kuukausilahjoittaminen on tehokkain tapa auttaa.

Keneen voin olla yhteydessä lahjoitustani koskevissa kysymyksissä?

Jos sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta tai haluat tehdä muutoksia kuukausilahjoitukseesi, autamme mielellämme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen lahjoittajapalvelu@solidaarisuus.fi tai soita numeroomme 010 501 2120 (ma–pe klo 10–15).

Miten voin lopettaa kuukausilahjoituksen?

Voit lopettaa kuukausilahjoituksen tai laittaa sen tauolle milloin vain. Laita meille sähköpostia lahjoittajapalvelu@solidaarisuus.fi tai soita 010 501 2120 (ma–pe klo 10–15).

Miksi tarvitsette tilinumeroni suoramaksulomakkeeseen?

Kun valitset maksutavaksi suoramaksun, pankki käynnistää automaattisen kuukausilahjoituksen puolestasi. Tätä varten pankki tarvitsee tiedon siitä, miltä tililtä suoramaksu veloitetaan. Lomakkeeseen täytetään iban-tilinumero, joka on tilisi osoite. Emme koskaan kysy henkilökohtaisiin pankkitunnuksiisi liittyviä tietoja.

Kun toimitat allekirjoitetun lomakkeen meille, luomme laskutustiedot järjestelmäämme ja toimitamme lomakkeen pankkiisi, joka huolehtii suoramaksun käynnistämisestä.

Tilaa uutiskirje