Yhteystiedot

Tule meille viestinnän asiantuntijaksi!

Tule vastaamaan luotetun, suomalaisen järjestömme some-läsnäolosta, verkkoalustojen kehittämisestä ja visuaalisen viestintämme nostamisesta uudelle tasolle. Meillä tehdään viestintää päämäärätietoisesti ja tavoitteellisesti – ja suurella kunnianhimolla!

Lue lisää tehtävästä
Opettaja Keniassa kirjoittaa liitutaululle.

Haemme talous- ja hallintopäällikköä

Olet ratkaisukeskeinen taloushallinnon osaaja ja hyvän hallinnon ammattilainen. Solidaarisuuden johtavana talousasiantuntijana sinulla on kyky tarkastella rahoitus- ja taloushallintokysymyksiä kokonaisuuksina. Osaat priorisoida ja ennakoida kehittämiskohteita. Olet kiinnostunut kehittämään Solidaarisuutta työpaikkana.

Tutustu tehtävään ja hae!

Harjoittelijaksi

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana motivoitunutta tiimiä? Hae Solidaarisuuden viestintäharjoittelijaksi! Työtehtäväsi painottuvat Solidaarisuuden viestinnän tekemiseen ja tukemiseen. Työpöydällesi kuuluvat monipuoliset viestintätehtävät osana ammattitaitoista viestinnän ja varainhankinnan tiimiä. Ilmoitamme täällä puolivuosittain avautuvista hauista.

Taimi kädessä

Hae feissariksi!

Millainen on paras kesätyö? Sellainen, jossa on rennot työkaverit, reilut ja osaavat esihenkilöt, hyvä fiilis, hyvä palkka ja mahdollisuus kehittyä. Pidä tätä sivua silmällä, jos feissaaminen paremman maailman puolesta kiinnostaa.