Yhteystiedot

Kuukausilahjoittajana olet osa ratkaisua

Liittymällä kuukausilahjoittajaksi pelastat yhä useamman tytön silpomiselta ja rohkaiset yhä useampaa naista uskomaan kykyihinsä. Oletko sitkeä ja sinnikäs? Niin mekin. Kuukausilahjoittajana takaat sen, että muutos tyttöjen elämässä on pysyvä ja työtä tehdään sitoutuneesti. Kuukausilahjoitus on vaivaton tapa auttaa.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Kertalahjoituksellakin on suuri vaikutus

Voit auttaa kaikista heikoimmassa asemassa eläviä lahjoittamalla valitsemasi summan kertaluontoisesti. Pienelläkin lahjoituksella on suuri vaikutus.

Lahjoita nyt

Aineettomat lahjat

Solidaarisuuden Aineeton lahja on ekologinen lahja, joka lämmittää läheisesi mieltä ja auttaa toteuttamaan tyttöjen ja naisten oikeuksia.

Tutustu Aineettomiin lahjoihin

Yrityslahjoitus on vastuullista

Tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen on vastuullista, mutta myös hyvää liiketoimintaa. Lahjoituksella voitte viestiä asiakkaille ja työntekijöille siitä, mitä organisaationne pitää tärkeänä ja minkälaisissa asioissa se haluaa olla mukana vaikuttamassa. Ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisuuksista yhteistyölle.

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme
Monen tytön kohtalona on joutua ympärileikkaukseen joululomalla.

Nenäpäivä

Solidaarisuus on mukana Nenäpäivä-kampanjassa kahdeksan muun järjestön kanssa. Käytämme osuutemme Nenäpäivän tuotosta tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön Somalimaassa ja Keniassa, ja naisten toimeentulon parantamiseen Somalimaassa.

Lue lisää, mitä Solidaarisuus tekee Nenäpäivän tuella
Nenäpäivä logo jossa lukee Nenä päivä

Testamenttilahjoitus

Testamentilla jätät perinnöksi solidaarisemman maailman. Testamentti on arvokas tapa varmistaa, että myös tulevaisuudessa yhä useampi heikoimmassa asemassa oleva ihminen pääsee pois köyhyydestä, ja että tyttöjen ja naisten oikeudet toteutuvat kaikkialla maailmassa. Testamentti Solidaarisuudelle mahdollistaa työmme jatkumisen tulevienkin sukupolvien hyväksi. Pienikin osuus siitä mitä sinulta jää, voi muuttaa toisen ihmisen elämän.

Anna perinnöksi solidaarisempi maailma