Yhteystiedot
13.12.2021

Solidaarisuus etsii viestintäpäällikköä

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana motivoitunutta tiimiä? Hae Solidaarisuuden viestintäpäälliköksi!

Kaipaatko viestijän työhösi syvempää merkityksellisyyttä, tekemisen meininkiä ja onnistumisen iloa? Etsitkö hyvällä draivilla toimivaa työyhteisöä?

Haemme Helsingin tiimiimme osaavaa

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Vastuullasi on kasvuhakuisen, tulevaisuuteen suuntautuneen järjestön viestinnän johtaminen. Vastaat organisaatiomme viestinnän kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista sekä arvioinnista ja kehittämisestä. Pääset aitiopaikalle vetämään Solidaarisuuden uuden strategia- ja ohjelmakauden viestintää.

Tehtävänäsi on vahvistaa Solidaarisuuden brändiä ja työmme tunnettuutta. Olet mukana tekemässä järjestömme monipuolista viestintää ja vaikuttavia kampanjoita. Vastaat mediasuhteista ja kasvatat osaltasi Solidaarisuuden arvoista ja tuloksista innostunutta puolestapuhujien joukkoa. Tuet tiimejä ja työntekijöitä kehittymään viestinnässä ja sidosryhmäyhteistyössä. Työskentelet toiminnanjohtajan alaisuudessa ja olet osa johtoryhmää.

Viestinnän ammattilaisena innostut yhtä lailla sisällön tuotannosta kuin strategisesta visioinnista ja suunnan näyttämisestä. Olet taitava hahmottamaan kokonaisuuksia ja tottunut pitelemään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa. Ymmärrät, mikä merkitys datalla ja analytiikalla on viestinnän jatkuvassa kehittämisessä. Johdat viestinnän asiantuntijoita valmentavalla otteella ja samalla autat koko tiimiä onnistumaan. Lähin työparisi ja kollegasi on varainhankintapäällikkö.

Edellytämme:

 • vähintään viiden vuoden kokemusta monikanavaisen ja kohderyhmälähtöisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä
 • esihenkilökokemusta ja näyttöjä vaativista viestintätehtävistä
 • näyttöä digitaalisten viestintäkanavien ja -välineiden osaamisesta sekä seurannan työkaluista
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • vahvoja vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä erinomaista englannin kielen taitoa

Arvostamme:

 • kokemusta järjestötoiminnasta tai globaalikysymyksistä
 • kokemusta varainhankinnasta ja/tai markkinointiviestinnästä
 • Kokemusta brändityöstä tai brändin kehittämisestä

Tarjoamme:

 • Monipuolisen viestintätehtävän uudistumishakuisessa järjestössä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja jossa viestintä nähdään keskeisenä strategisena voimavarana
 • Motivoituneen, yhteen hiileen puhaltavan tiimin ja sitoutuneet työkaverit
 • Laajat työsuhde-edut ja modernit työskentelytilat Helsingin Sörnäisissä
 • Lähi- ja etätyöskentelyä joustavasti yhdistävät työtavat

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Palkka määräytyy tes:n mukaan ollen 3673 – 4215 euroa kuussa riippuen kertyneistä työkokemusvuosista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka puh. 040-5184345 pe 17.12. klo 14-16 ja ma 10.1. klo 15-16.

Toivomme, että tehtävää hakevat kaikki pätevät ja kiinnostuneet henkilöt iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta.

Täytä hakemus viimeistään ti 11.1.2022 klo 18. Muista lisätä hakulomakkeen liitteeksi cv:si.

 

Hae tehtävää täältä >>