Yhteystiedot
05.08.2021

Solidaarisuus etsii viestintäharjoittelijaa

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana motivoitunutta tiimiä? Hae Solidaarisuuden viestintäharjoittelijaksi!

Työtehtäväsi painottuvat Solidaarisuuden viestinnän tekemiseen ja tukemiseen. Toimit lisäksi koko järjestön tukena erilaisissa avustavissa tehtävissä. Työpöydällesi kuuluvat monipuoliset viestintätehtävät osana ammattitaitoista viestinnän ja varainhankinnan tiimiä.

Sinulla on silmää sille, mikä toimii somessa. Toimit digiviestinnän parissa tuottaen ketterästi sisältöä eri muodoissa someen ja verkkopalveluun. Meillä tehdään mitattavaa ja vaikuttavaa viestintää, joten autat meitä keräämään dataa ja analysoimaan tuloksia.

Osallistut kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Pyörität Solidaarisuuden arvokasta vapaaehtoisverkostoa ja pidät huolta globaalikasvatuksen materiaaleista. Olet toiminnanjohtajamme apukäsinä erilaisissa valmisteluissa ja hallinnon avustavissa tehtävissä. Ohjelmatiimimme kaipaa tukeasi englanninkielisten verkkosivujen sekä materiaalien editoinnin kanssa. Taloushallintoa tuet kevyesti laskutusasioissa.

Lue lisää tehtävästä ja hae täältä >>