Yhteystiedot
10.05.2022

Solidaarisuus etsii viestinnän asiantuntijaa

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana motivoitunutta tiimiä? Hae Solidaarisuuden viestinnän asiantuntijaksi!

Tule vastaamaan luotetun,

suomalaisen järjestömme someläsnäolosta, verkkoalustojen kehittämisestä ja tunnettuutemme nostamisesta uudelle tasolle. Meillä tehdään viestintää päämäärätietoisesti ja tavoitteellisesti – ja suurella kunnianhimolla!

Saatat olla etsimämme jos olet:

  • Viestinnän tai markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on sisältötajua ja sosiaalisen median pelisilmää.
  • Osaaja, joka tietää mikä saa ihmiset liikkeelle somessa – olet tehnyt työssäsi tuloksellista someviestintää.
  • Strategisen, tavoitteellisen viestinnän tekijä, joka rakastaa kaivaa dataa ja hienosäätää sisältöjä.
  • Tiimipelaaja, joka haluaa yhdessä kanssamme parantaa naisten ja tyttöjen mahdollisuuksia globaalisti.

Me saatamme sopia sinulle, jos arvostat että me olemme:

  • Päämäärätietoisia ja tavoitteellisia – meillä viestintä on strategista ja mitattavaa.
  • Rakastuneita kohderyhmäymmärrykseen.
  • Kokeilunhaluisia ja kunnianhimoisia, koska uskomme tehtäväämme ja sen merkityksellisyyteen.
  • Vastuullinen suomalainen järjestö, jonka tavoitteena on saavuttaa jokaiselle tytölle ja naiselle päätäntävalta kehostaan, elämästään ja tulevaisuudestaan.

Meillä ei sohita pimeässä, vaan tunnemme kohderyhmät. Teemme varainhankintatiimin kanssa käsi kädessä vaikuttavia kampanjoita, jotka tavoittavat satoja tuhansia suomalaisia. Jaamme tietoa tyttöjen ja naisten oikeuksista ja kannustamme suomalaisia osallistumaan yhteisten ongelmien ratkaisuun. Strategisena tavoitteenamme on kasvattaa järjestömme tunnettuutta erityisesti tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaisena asiantuntijana.

Solidaarisuus on tiivis ja keskusteleva porukka Suomesta Somalimaahan ja Keniaan. Suomen toimistomme on viihtyisissä tiloissa Sörnäisissä, aivan Kallion kupeessa. Meillä on joustava työaika ja etätyömahdollisuus sekä kattavat työsuhde-etuudet.

Palkkasi asettuu työehtosopimuksen mukaisesti 3022,88 – 3642,57 euron haarukkaan työkokemuksesta riippuen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta ja haluat tehdä merkityksellistä viestintää osana ammattitaitoista työyhteisöä, laita meille hakemuksesi ja työnäytteesi (linkkinä tai liitetiedostona) sunnuntaihin 29.5.2022 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 22.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Saara Manelius puh. 045 635 2883 keskiviikkona 11.5. klo 9–10 ja torstaina 19.5. klo 14–15.

Solidaarisuus arvostaa monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia monipuolisesti eri taustoista tulevilta ihmisiltä.

Lue lisää tehtävästä ja hae täältä >>