06.08.2019

Rekry: Game master

Solidaarisuuden Viimeinen pisara -pulmapeli haastaa oppilaita ilmastokriisin käsittelyyn.

Etsimme Solidaarisuuden Viimeinen pisara -globaalikasvatuspeliin uusia game mastereita.

Haluatko oppia game masteriksi ja globaalikasvatuksen osaajaksi sekä lisätä ymmärrystäsi vesi- ja ruokaturvakysymyksistä?

Etsimme sinua Solidaarisuuden game masteriksi Viimeinen pisara -globaalikasvatuspeliin.

Tahdomme haastaa sinut etsimään ratkaisuja yhdessä oppilaiden kanssa maailmaa ravisteleviin vesi- ja kuivuusongelmiin. Viimeinen pisara -pulmapeli ja oppitunti ovat uudenlainen tapa lähestyä ilmastonmuutosta ja siihen liittyvä ratkaisuja.

Viimeinen pisara -oppitunnin ohjaaminen ei ole ihan tavallinen kouluvierailu, vaan samalla pääset kokeilemaan game masterina toimimista ja pulmapelin ratkaisujen etsimistä. Ohjaat oppilaita antamalla tarvittaessa vinkkejä ongelmanratkaisutehtäviin sekä käsittelet pelin teemoja oppilaiden kanssa yhdessä myös ratkaisujen kautta. Lisäksi teet töitä innostavan työparin kanssa, tunnit ohjataan pareittain. Haemme game mastereita pääkaupunkiseudun kouluihin. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.

Mitä odotamme sinulta?

Game masterilla on:

  • Pilkettä silmäkulmassa ja jämäkkä ote tekemiseen
  • Intoa ratkoa globaaleja ongelmia
  • Halua olla luotettava tiimipelaaja
  • Kykyä heittäytyä nuorten maailmaan

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Pääset perehtymään kuivuuskriisin globaaleihin ratkaisuihin
  • Testaamaan taitojasi ohjaajana ja tiiminvetäjänä
  • Kehittämään nuorten ongelmanratkaisukykyä
  • Tutustumaan pulmapelien maailmaan
  • Hiomaan esiintymistaitojasi

Tätä tilaisuutta ei kannata missata! Hae game masteriksi täyttämällä hakulomake torstaihin 12.9. mennessä. Sopivat hakijat haastatellaan puhelimitse viikon 38 alussa.

Valittujen game mastereiden edellytetään osallistuvan peruskoulutukseen, joka pidetään perjantai-iltapäivänä 20.9. ja lauantaina 21.9.2019 Solidaarisuuden toimistolla Helsingissä. Koulutuksesta ei makseta työkorvausta, mutta koulutuspäivinä tarjotaan välipalaa tai lounas.

Koulutuksessa pääset pelaamaan Viimeinen pisara -peliä, perehtymään pelin ohjaamiseen sekä oppimaan lisää oppitunnin teemoista. Lisäksi tapaat muut game masterit ja pääset tutustumaan Solidaarisuuteen.

Kouluvierailijana sitoudut pitämään vähintään 6 oppituntia lukukauden aikana. Kouluvierailuista maksetaan työkorvaus 13,09 e / h.

Lisätietoja liisa.nerg@solidaarisuus.fi
Työsuhdetyyppi Määräaikainen työsuhde
Työn laatu Tuntityö
Sijainti Helsinki, Suomi
Hakuaika 30.8.2019 – 12.9.2019