fbpx

Minimilahjoitus on 5 euroa

Kiitos, kun lahjoitat! Tee lahjoituksestasi toistuva ja moninkertaistat sen vaikutuksen helposti ja tehokkaasti.

* Kunnioitamme yksityisyyttäsi

1 € onkin 4 €

Jokaista lahjoitettua euroa kohden ulkoministeriö tukee työtämme 3 eurolla. Varoistamme 73 % menee naisten aseman parantamiseen ja köyhyyden poistamiseen, 13 % hyvän hallinnon varmistamiseen ja 12 % uusien lahjoittajien tavoittamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan kuukausilahjoittaminen kestää?
Kuukausilahjoittaminen on aina vapaaehtoista eikä sinun tarvitse sitoutua tietyksi määräajaksi. Voit lopettaa kuukausilahjoittamisen silloin, kun sinusta tuntuu siltä. Lopettaminen onnistuu helposti ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse solidaarisuus@solidaarisuus.fi tai soittamalla lahjoittajapalveluumme 010 501 2120. Toivomme toki, että lahjoittajat tukevat työtämme mahdollisuuksiensa mukaan mahdollisimman pitkäkestoisesti.
Mihin lahjoitukseni käytetään?
Lahjoitukset käytetään naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen sekä köyhyyden poistamiseen Keniassa, Somalimaassa ja Nicaraguassa. Kaikkialla toimintaperiaatteemme on sama – tukemalla paikallista muutosvoimaa voimme puuttua oikeisiin ongelmiin pysyvällä tavalla.
Miten varojen käyttöä ja työn etenemistä seurataan?

Keräämme jatkuvasti seurantatietoa työn tuloksellisuudesta ja käyttämiemme menetelmien toimivuudesta. Lisäksi teetämme säännöllisesti ulkopuolisia evaluaatioita. Voit lukea lisää työn etenemisestä vuosiraportistamme. Talousraportit tarkistetaan kerran vuodessa tilintarkastajan kanssa. Lisäksi raportoimme varojen käytöstä vuosittain ulkoministeriölle sekä kahden vuoden välein Poliisihallitukselle.

Mitä hallinnon kulut pitävät sisällään?

Hallinnon kulut koostuvat työn suunnittelusta, työn etenemisen seuraamisesta ja sen vaikuttavuuden arvioinnista. Hyvällä hallinnolla takaamme tulokset, läpinäkyvyyden ja varojen tehokkaan käytön. Luotettava ja ammattimainen kehitysyhteistyö ei ole mahdollista ilman hallintokuluja.

Mitä ovat varainhankinnan kulut?
Suurin osa keräyskuluista menee siihen, että löydämme sinut. Lahjoittajat eivät tule luoksemme itsestään –keskustelit ehkä varainhankkijamme kanssa, tulit sivuillemme mainoksen kautta tai sait meiltä postia. Kaikkeen tähän kuluu varoja, mutta se on myös keino saada aito muutos aikaan. Keräyskulujen suuruus riippuu siitä, kuinka onnistumme löytämään lahjoittajan eli sinut. Kuukausilahjoittaminen on tehokkain tapa auttaa, sillä sen säännölliset kulut, kuten pankkikulut, ovat pieniä.
Keneen voin olla yhteydessä lahjoitustani koskevissa kysymyksissä?

Jos sinulla on kysyttävää lahjoittamisesta tai haluat tehdä muutoksia kuukausilahjoitukseesi, autamme mielellämme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen solidaarisuus@solidaarisuus.fi tai soita numeroomme 010 501 2120 (ma–to klo 10–16).

Minulla ei ole luottokorttia. Voinko silti liittyä kuukausilahjoittajaksi?
Tottakai. Laita meille sähköpostia osoitteeseen solidaarisuus@solidaarisuus.fi ja lähetämme sinulle ohjeet e-laskutuksen käynnistämiseksi.
Voinko tehdä lahjoittamisen lisäksi muuta?
Voit auttaa meitä tavoittamaan yhä enemmän lahjoittajia. Pyydä ystäväsi mukaan, perusta oma Facebook-keräyksesi tai jaa julkaisujamme Facebookissa ja Twitterissä. Haluatko antaa aikaasi, ammattitaitoasi tai erityisosaamistasi paremman maailman rakentamiseksi? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!