fbpx
Yhteystiedot
- Naisten puolesta, väkivaltaa vastaan -

#solidaarisuudesta väkivaltaa kokevia naisia kohtaan

Lahjoitettu jo 35 289 €

Lahjoita ja annat haavoittuvassa asemassa oleville tytöille ja naisille mahdollisuuden turvallisempaan elämään.

20 € Loppu silpomiselle

Tyttöjen sukuelinten silpominen aiheuttaa lukuisia psyykkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä terveyshaittoja ja voi pahimmillaan johtaa kuolemaan. Lahjoittamalla autat lopettamaan silpomisperinteen ja annat silpomisvaarassa olevalle tytölle turvaa.

50 € Naiselle parempi elämä

Somalimaan pakolaisleirien naiset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa, kuivuuden armoilla, lukutaidottomia ja taloudellisesti riippuvaisia miehistään. Lahjoittamalla annat naiselle mahdollisuuden itsenäiseen ja parempaan elämään.

100 € Koko yhteisö väkivaltaa vastaan

Naisiin kohdistuva väkivallan juuret ovat syvällä naisia alistavassa kulttuurissa. Lahjoittamalla tuot päättäjät ja asiantuntijat yhteen etsimään keinoja väkivaltaongelman ratkaisemiseksi.

Pienelläkin lahjoituksella on suuri vaikutus.

Mahdollisuuksia ja turvaa haavoittuvassa asemassa oleville tytöille ja naisille

Toimimme Somalimaassa ja Keniassa alueilla, joilla tyttöjen ja naisten asema on erityisen heikko: lähes jokainen tyttö joutuu silpomisen uhriksi, naisiin kohdistuva väkivalta on yleistä ja naiset ovat taloudellisesti riippuvaisia miehistä. Alueilla, joilla avun tarve on suuri, mutta apua on tarjolla vain vähän.

Lue lisää

Sinä voit auttaa.

Mukana muutoksessa

"Maaseudulla naisten suurimmat ongelmat ovat ympärileikkaus, eriarvoisuus sekä taloudellinen riippuvuus miehestä. Tahdon voimauttaa naisia taistelemaan väkivaltaa vast...

Amoun Aden Ismail

Planning and monitoring officer, Somalimaan kumppanijärjestö