fbpx
Yhteystiedot

Feissariksi Solidaarisuudelle

Hae feissariksi ja muuta maailmaa: jätä hakemuksesi vuodelle 2021

Millainen on paras kesätyö? Sellainen, jossa on rennot työkaverit, reilut ja osaavat esihenkilöt, hyvä fiilis, hyvä palkka ja mahdollisuus oppia ja kehittyä. Työ, jossa tapaa jatkuvasti uusia ihmisiä ja saa viettää kauneimmat kesäpäivät ulkona auringossa. Työ, jolla on oikeasti merkitystä tuhansien ihmisten elämään.

Katuvarainhankinta on päättynyt vuodelta 2020, mutta alamme jo tammikuussa rekrytoimaan tiimikoordinaattoreita ja feissareita keväälle ja kesälle 2021!

Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen ennen rekrytoinnin alkamista osoitteeseen kalle.lapinoja@solidaarisuus.fi

Meillä on kiva olla töissä! Lue vaikka:

”Solidaarisuus on hyvä ja reilu työnantaja, jota voin suositella kaikille feissauksesta kiinnostuneille. Esimiehet, joiden kanssa olin tekemisissä, olivat erittäin mukavia ja auttavaisia, mikä helpotti työntekoa.”

”Solidaarisuus on reiluin ja mukavin työnantaja, mitä minulla on ollut. Toivottavasti pääsen vielä ensikesänäkin mukaan.”

”Oli todella kivaa feissata, siitä jäi positiivinen kokemus, samoin kuin Solidaarisuudesta työnantajana! Kiitos kesästä ja loistavasta feissauskokemuksesta!”

Lue lisää viime kesän feissareiden kokemuksista >>

Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.